MARSHALL BOYA / Hammerite
Hammerite
ÇEKİÇLENMİŞ, DÜZ ve DÖKÜM Metalinizi korur ve değiştirir. *Talimatlara uygun şekilde sürüldüğünde, 8 yıla varan paslanma koruması. *Doğrudan pas üzerine uygulama. *Demir ya da çelikte astar uygulaması gerekmez. *Demir, metal yüzeylere kuvvetli yapışma. *Akmaya karşı dirençli. *Fırça, rulo ve sprey ile kolayca uygulanabilir. *Silikon açısından zengin yüzey, suyun ve pisliklerin çabucak akıp gitmesini sağlar. *Çekiçlenmiş, Düz ve Döküm Yüzey desenlerinde mevcuttur. *2 kat önerilmektedir. *Aerosol olarak mevcuttur.


DİREKT PAS ÜSTÜNE 

Çekiçlenmiş
Zarif, parlak, düz dokunuşlu metalik çekiçlenmiş görünüm verir. Siyah,gri,gümüş gri,koyu mavi,açık mavi,altın,koyu yeşil ve bakır. 250 ml, 400ml, 750ml, 2,5 lt.

 

Düz
Kusursuz yüksek kaliteli parlak bir görünüm verir. Siyah, gri, koyu kahverengi, mavi yeşil, koyu yeşil, gümüş, koyu mavi, beyaz. 250 ml, 400 ml, 750 ml, 2,5 Lt.

 

Döküm
Zarif mat dokulu metal dokunuşlu Taş siyah, metal gri, dağ yeşili, gölge mavisi 750 ml

DİREKT GALVANİZLİ METALE

Düz
Kusursuz, yüksek kaliteli parlak bir görünüm verir. Siyah, mavi, koyu yeşil, bronz, beyaz. 750ml

 

HAZIRLIK/TEMİZLİK

Özel Metaller Primleri
Metal yüzeyin demir veya çelik olmaması durumunda kullanılmak içindir. Galvanizli paslanmaz çelik, krom, prinç veya bakır gibi metallere yapışmasını sağlar. Kırmızı, 500ml.

Fırça Temizleyici Tiner
Fırçaların ve boya aletlerinin temizlenmesi için idealdir. Sprey ile yapılan uygulamalarda inceltici olarak kullanılmalıdır. 500 ml, 1 Lt.

 

 
KARDEŞ FİRMAMIZ GÜRKARA BOYA LTD.ŞTİ.KURULDU
01/04/2010 Tarihi itibariyle Kardeş Firmamız GÜRKARA BOYA İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kuruldu. ...
Detaylar>>
YENİ WEB SİTEMİZ YAYINDA
Yeni Web sitemiz Mart 2010 Tarihi İtibariyle yayına açılmıştır.Artık Ürünlerimize ve Güncel Fiyatlarımıza Anında Ulaşabileceksiniz ...
Detaylar>>
 

Gürbüz Kara Boya ve İnşaat Malzemeleri © 2010 Her Hakkı Saklıdır. Designed By ASD Tasarım